Vi söker en arbetsledare

Vill du vara med och utveckla ISAB?

Södertälje Industriservice AB, ISAB, utför förebyggande och avhjälpande underhåll samt reparationer främst till större verkstadsindustrier. ISAB är beläget i Södertälje sedan 1961 och har mellansverige som arbetsområde.

ISAB expanderar och utvecklar sin verksamhet och organisation. Vi förstärker därför vår ledning med ytterligare en arbetsledare.

Vi söker en trygg och kundorienterad arbetsledare

Som arbetsledare hos oss planerar och leder du, i samarbete med platschef och övriga arbetsledare, arbetet för ett tiotal medarbetare. Du ansvarar för att arbetet bedrivs säkert och effektivt för att nå hög kvalitet enligt överenskomna leveranstider.

Du är säker i ditt ledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare. I ditt arbete har du ett nära samarbete med platschefen och övriga arbetsledare.

Våra projekt och uppdrag kräver oftast nära samordning med kund. Du har därför ansvar för kundkontakter avseende projekt och uppdrag vilket kräver tydligt kundfokus. I dina ansvarsområden ingår också att ansvara för hantering och användning av arbetsutrustning, ordermottagning, arbetsorderhantering och andra liknande uppgifter.

I vår verksamhet är alla medarbetare beroende av varandra och har ett gemensamt ansvar för att bidra där behov uppstår. Du som söker

Du som söker har tidigare ledarerfarenhet. Erfarenhet av industriservice eller verkstadsindustri och eftergymnasial utbildning inom ett teknikområde är meriterande,

Dina personliga egenskaper är viktiga. Du är engagerad och ser arbetet som en central del i ditt liv och en möjlighet att utveckla både dig själv och företaget.

Du har god datorvana och talar och skriver svenska mycket väl. B-körkort är ett krav.

Vi vill ha din ansökan senast 30 september.

Maila CV och personligt brev till kenneth@isabsodertalje.se

Vill du veta mer om jobbet, kontakta Kenneth Huss, 0707-343951.

Vi söker en arbetsledare

ISAB expanderar och utvecklar sin verksamhet och organisation. Vi förstärker därför vår ledning med ytterligare en arbetsledare.

05 september 16