08-554 225 50 info@isabsodertalje.se

Om ISAB

Södertälje Industriservice AB, ISAB är verksamma i Södertälje sedan 1961. Vi utför förebyggande och avhjälpande underhåll samt reparationer främst till industrier.

ISAB arbetar efter en miljöpolicy som är viktig för oss. Vi är både miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetscertifierade. Vi använder minimalt med rengöringsmedel och kan oftast rengöra stor del av arbetet med högtryck och hetvatten.

För att kvalitetssäkra våra arbeten har vi ambitionen att hela vår personal skall vara utbildad i Heta arbeten, Första hjälpen och Grundläggande miljökunskap.

Utöver detta har många av våra anställda truckkort, skyliftkort och c-kort.
Vår fordonspark omfattar många olika fordonstyper så vi kan erbjuda ett brett tjänsteutbud.

Historien om ISAB

Familjen Säfström 1961, Gun och Börje i Södertälje.
Börje har efter arbete som resemontör och smed fattat ett beslut att han vill vara närmare sin familj och slippa vara på resande fot för att kunna vara tillgänglig när sonen Björn växer upp. Börje och Gun bestämmer sig för att starta ett eget företag, och börjar med att uppsöka ortens största industri. Efter flertalet förfrågningar så erbjuder Scania-Vabis Börje att rengöra och sanera målarboxar. Det blir ett lyckat resultat som gör att det framkommer flertalet mer förfrågningar, och efter flera år av gott samarbete levererar ISAB idag med sonen Björn och 50-70 man dagligen förebyggande och avhjälpande underhåll, saneringar och rengöringar. ISAB har fortfarande Södertälje som bas, men utför idag arbeten över hela Sverige.